Over ons

Uw allround dakdekkersbedrijf

Allround dakdekkersbedrijf Fix Dakbedekking is het resultaat van meer dan twintig jaar dakdekkerservaring. Ons bedrijf, gevestigd in de Gelderse Achterhoek, is sinds 2020 actief. De oprichter/eigenaar begon als 17-jarige in het dakdekkersvak en is een goede bekende in Gelderland. Voor grotere klussen stelt Fix Dakbedekking teams op maat samen. Wij werken alleen met de beste experts, die vakkundig voor u aan de slag gaan. Zeg maar gerust: dakkundig. Geen dak gaan zij uit de weg. Fix Dakbedekking is uw allround dakdekkersbedrijf in Gelderland. Betrouwbaar, ervaren, deskundig!

0 +

Jaar ervaring

Passie voor dakwerk

Ons bedrijf werkt volgens een ouderwets motto: de klant is koning. Maar wat we doen, allround dakwerk, is helemaal van deze tijd. De nadruk in ons dakbedekkingswerk ligt op duurzame materialen en verwerkingstechnieken. Belangrijke kenmerken zijn:

 

  • passie voor het vak, ervaring, scherpe offerte;
  • altijd een passende en duurzame oplossingen;
  • betrouwbare, vriendelijke service, altijd aanspreekbaar;
  • snelle uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden;
  • correcte oplevering met solide kwaliteitsgarantie.

Duurzame dakbedekking

Fix Dakbedekking werkt vooral voor particulieren. We voeren inspectie en reparaties uit aan alle voorkomende daken, doen nieuwbouw- en renovatieprojecten, verrichten gootwerk en repareren schoorstenen. Veel klanten schakelen ons in bij de montage van zonnepanelen. Grote projecten of kleinschalige dakwerkzaamheden, we werken snel en nauwkeurig en garanderen altijd een duurzaam resultaat.

Gegarandeerd scherpe offerte van allround dakdekkersbedrijf

Waarom we graag het dak op gaan? Omdat we trots zijn op ons vakmanschap en dat keer op keer bewijzen om onze klanten tevreden te stellen. Een mooi uitgevoerd en betrouwbaar dak boven uw hoofd, van duurzame materialen, wie wil dat niet? Van inspectie tot reparatie, van nieuwbouw tot renovatie: Fik Dakbedekking staat voor topkwaliteit.

0 +

Jaar ervaring