Dakdekken

Dakdekken

Dakwerkzaamheden in Gelderland? U bent aan het goede adres bij Fix Dakbedekking, gevestigd in Wehl, gemeente Doetinchem. Vanuit de Achterhoek zijn we in heel Gelderland actief: In Doetinchem en wijde omgeving, uiteraard, maar ook in en rond Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Nijmegen. We komen met plezier bij u langs om de uit te voeren werkzaamheden op te nemen. U krijgt van ons snel een offerte en een planning.

Kies voor duurzame dakbedekking

Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat met duurzame dakbedekkingsmaterialen en –technieken werkt? Omdat u denkt aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee en dus aan de levensduur van uw dakbedekking? Den heeft u een extra reden om gebruik te maken van onze dakdekkersdiensten. Want duurzaamheid staat bij ons Gelderse dakdekkersbedrijf hoog in het vaandel.

Veelzijdig dienstenpakket in dakbedekking

Uw dak is ons werkterrein. Platte of schuine daken, we hebben er verstand van en weten wat nodig is voor een veilige, goede en duurzame dakbedekking. We luisteren met aandacht naar uw wensen en laten zien wat de beste oplossing is. Vervolgens kunt u rekenen op een perfecte uitvoering en oplevering van de overeengekomen dakwerkzaamheden. Alles volgens afspraak en de hoogste kwaliteitsnormen!

Ons dienstenpakket in dakbedekking is veelzijdig. We inspecteren en repareren pannendaken en platte daken. U kunt ons inschakelen voor de realisatie van dakkapellen, dakramen en overkappingen. We voeren de dakbedekking uit voor garages, carports, tuinhuisje en schuren. We zorgen voor onderhoud aan zowel daken als dakgoten en inspecteren, repareren of vernieuwen desgewenst uw gootwerk. Wat er ook gebeuren moet, voor dakwerkzaamheden in Gelderland vindt u bij ons de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Vraag een offerte voor uw dakwerkzaamheden in Gelderland

Duurzaam dakwerk, van A tot Z. Bij Fix dakbedekking in Wehl, gemeente Doetinchem, bent u aan het beste adres. U heeft binnen één week een eerlijke offerte. En binnen een maand staan we op uw dak! Maak direct een afspraak.

Neem contact met ons op