Dakbedekking Zevenaar

Dakbedekking Zevenaar

Ben u op zoek naar dakbedekking in Zevenaar en omgeving? Stopt u gerust met zoeken: Fix Dakbedekking is uw adres voor al uw dakdekkerswerkzaamheden. Wist u dat Fix Dakbedekking meer dan twintig jaar dakdekkerservaring heeft in dakbedekking in Zevenaar en omgeving? Wij zijn gevestigd in de Gelderse Achterhoek en sinds 2020 zelfstandig actief. De ‘big boss’ van Fix Dakbedekking ging het dakdekkersvak al in op zeventienjarige leeftijd en is een bekende in Gelderland.

Wij werken met de beste mensen samen

Als er een grote klus gedaan moet worden, stelt Fix Dakbedekking een ervaren team samen. Wij werken alleen met vakspecialisten die stuk voor stuk hun vak verstaan. Onze experts gaan geen enkele klus uit de weg en werken vakkundig en nauwkeurig. Bij Fix Dakbedekking bent u dus aan het juiste adres voor dakbedekking in Zevenaar en omgeving. Wij zijn betrouwbaar en ervaren, deskundig en vriendelijk! Onze jarenlange ervaring staat tegenover korte, persoonlijke lijntjes.

Dakwerk, liefde voor het vak

Bij Fix Dakbedekking bent u voor ons belangrijk. Wij houden echt van ons werk en willen u graag verbluffen met een prachtig eindresultaat. We werken graag met duurzame materialen en technieken om deze materialen te verwerken. Een aantal kenmerken van Fix Dakbedekking in Zevenaar op een rijtje gezet:

⦁ alleen maar liefde voor het vak, jarenlange ervaring en een offerte op maat;
⦁ Fix dakbedekking denkt graag met u mee over passende en duurzame oplossingen;
⦁ ons team is betrouwbaar, servicegericht en altijd bereikbaar;
⦁ wij werken snel en efficiënt;
⦁ wij zorgen voor een nette oplevering met kwaliteitsgarantie.

Dakbedekking Zevenaar

Dakbedekking Zevenaar

Duurzaam resultaat

Wij werken vooral voor particulieren. Inspectie en reparaties voeren wij uit bij alle voorkomende daken. We repareren ook graag uw schoorsteen voor u. Wist u dat wij ook zonnepanelen monteren en dat wij al vele klanten blij hebben gemaakt? Voor ons maakt het niet uit waar u ons voor inschakelt. Elk project, groot of klein, doen wij vakkundig, precies en snel. Fix Dakbedekking garandeert u te allen tijde een duurzaam resultaat!

De garantie van een eerlijke offerte

Wij zijn trots zijn op ons vakmanschap als dakdekker in Zevenaar. Onze klanten zijn keer op keer tevreden over het werk dat wij afleveren. U wilt toch ook graag een mooi uitgevoerd en vooral stevig dak boven uw hoofd? Daarbij komt dat Fix Dakbedekking gebruik maakt van duurzame materialen. Fix Dakbedekking staat garant voor een topkwaliteit voor dakbedekking in Zevenaar en omgeving!

Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een offerte op maat.

Neem contact met ons op