Dakbedekking Arnhem

Dakbedekking Arnhem

Bent u op zoek naar dakbedekking in Arnhem en omgeving? Fix Dakbedekking helpt u graag met vakkundige dakbedekking! Wij zijn gevestigd in Wehl, in de gemeente Doetinchem. We zijn door heel Gelderland actief: niet alleen in Arnhem, maar ook in plaatsen als Apeldoorn, Nijmegen en Zutphen. Wij komen graag uw dakwerk doen!

Duurzaam dakwerk

Bent u milieubewust, denkt u aan uw portemonnee en dus ook aan de levensduur van uw dakwerk? Fix Dakbedekking is betrouwbaar en werkt alleen met duurzame materialen. Voor u dus een extra reden om gebruik te maken van onze kennis en service. Duurzaamheid van uw dakwerk is belangrijk voor ons!

Duurzaam kwaliteit

Fix Dakbedekking werkt voornamelijk voor particulieren. Bij alle voorkomende daken voeren wij inspectie en reparaties uit. Daarnaast repareren wij uw schoorsteen en gootwerk is ons op het lijf geschreven. Maar weet u dat wij ook zonnepanelen monteren en dat wij al vele klanten voor u, blij hebben gemaakt? Waar u ons ook voor inschakelt, wij helpen u graag in Arnhem en omgeving. Wij zijn vakkundig, precies en snel. Of de klus nu groot of klein is, wij voeren deze uit! Fix Dakbedekking garandeert u altijd een duurzaam resultaat.

U bent belangrijk voor ons en wij houden veel van ons werk. Duurzame materialen en technieken gebruiken wij om uw dak waterdicht te maken. Kiest u voor Fix Dakbedekking, dan kiest u voor een betrouwbare partner. Wij voelen alleen maar liefde voor het vak. Het is dan ook niet voor niets dat wij jarenlange ervaring hebben. Behalve dat wij doeners zijn, zijn wij ook denkers. Wij denken samen met u mee over duurzame oplossingen voor uw dakbedekking. We houden graag rekening met uw planning, wij zijn snel en doen alles met precisie. U kunt er vanuit gaan dat wij u een nette oplevering met kwaliteitsgarantie geven.

Dakbedekking Arnhem

Dakbedekking Arnhem

Graag geven wij een passende offerte voor dakbedekking in Arnhem

Op zoek naar duurzame dakbedekking in Arnhem? Fix Dakbedekking helpt u graag. Neem direct contact op en wij stellen een passende, vrijblijvende offerte voor u op.

Telefoon: 06 16772481
E-mail: info.fix.dakbedekking@gmail.com

Neem contact met ons op