Bitumineuze dakbedekking Doetinchem

Bitumineuze dakbedekking Doetinchem

Zoekt u een vakkundig dakdekkersbedrijf voor uw bitumineuze dakbedekking in Doetinchem en regio? Fix Dakbedekking helpt u graag. Wij garanderen u een vriendelijke en snelle service en voorzien uw dak van hoge kwaliteit bitumineuze dakbedekking.

Een duurzame oplossing

Wist u dat bitumineuze dakbedekking lang meegaat? De levensduur is gemiddeld twintig tot dertig jaar en vergt weinig onderhoud, mits de dakbedekking goed is gelegd. Wij geven dan ook twintig jaar garantie op onze bitumineuze dakbedekking. Tegenwoordig is bitumineuze dakbedekking zeer populair en wordt het veel gebruikt voor zowel platte als schuine daken. De prijs-kwaliteitverhouding maakt bitumen ideaal voor uw tuinhuisje, schuurtje of veranda. Daarnaast is bitumineuze dakbedekking in Doetinchem uitermate geschikt om over een bestaande dakbedekking heen te leggen. In de volksmond wordt bitumen ook wel dakleer of “roofing “ genoemd.

Bitumineuze dakbedekking in Arnhem

Bitumineuze dakbedekking in Arnhem

Bitumineuze dakbedekking betekent mogelijkheden

Wist u dat bitumineuze dakbedekking in principe overal overheen gelegd kan worden? Zo kan bitumineuze dakbedekking bijvoorbeeld over beton, hout en steen gelegd worden. Naast dat het toepasbaar is op een plat dak, kan het ook op een schuin dak worden gelegd. Een andere fijne eigenschap van bitumen is dat er een dakterras op kan worden gelegd. Zelfs grind kan over bitumen heen gestort worden voor extra isolatie in de zomer. Ideaal als u een dak hebt dat vol in de zon ligt! Wilt u een andere uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen om als afwerking leislag aan te laten brengen.

Wilt u advies?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij kunnen betekenen op het gebied van bitumineuze dakbedekking in Doetinchem? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en staan voor korte, directe lijntjes. Voor vakkundig advies komen wij graag langs, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. Fix Dakbedekking denkt in duurzame oplossingen voor uw dakbedekking in Doetinchem!

Neem contact met ons op