Bitumineuze dakbedekking Arnhem

Bitumineuze dakbedekking Arnhem

Bitumineuze dakbedekking in Arnhem en omstreken nodig? Kiest u dan voor Fix Dakbedekking, uw expert voor duurzame dakbedekking in Arnhem. Wij passen dakbedekkingsproducten toe die wij zelf inkopen en dus hebben wij ze altijd op voorraad. Juist omdat we met onze eigen materialen werken, is het grote voordeel dat we snel aan de slag kunnen. U kunt rekenen op de beste kwaliteit met een lange levensduur.

Bitumineuze dakbedekking

We werken behalve met Resitrix, EPDM en PVS ook met Bitumen. Bitumineuze dakbedekking heeft een lange levensduur. Wij geven bovendien 20 jaar garantie! We werken met producten uit onze eigen voorraad, waardoor we een lagere prijs kunnen vragen dan onze concurrenten. Als u kiest voor bitumineuze dakbedekking in Arnhem, dan kunt u ervan uitgaan dat deze op een verantwoorde manier wordt geproduceerd en een lange levensduur heeft.

Dé oplossing voor platte en schuine daken

Over het algemeen is bitumineuze dakbedekking in Arnhem een relatief goedkope oplossing. De levensduur is lang en heeft weinig onderhoud nodig. Bitumineuze dakbedekking behoort tot de meest toegepaste oplossingen voor platte en schuine daken, omdat de prijs-kwaliteitverhouding zo gunstig is. Bitumen wordt ook wel dakleer of ”roofing” genoemd en er zijn verschillende kleuren en kwaliteiten verkrijgbaar.

Bitumineuze dakbedekking in Arnhem

Bitumineuze dakbedekking in Arnhem

Wat kost bitumineuze dakbedekking?

Hoe hoog de prijs van het laten plaatsen van bitumineuze dakbedekking is, hangt van meerdere factoren af. Het kan zijn dat de nieuwe laag dakleer op uw oude dakbedekking geplaatst wordt of dat totale vernieuwing noodzakelijk is. Een totale vernieuwing komt bijvoorbeeld voor wanneer u uw platte dak wilt laten isoleren of als er in het verleden al meerdere lagen dakleer over elkaar zijn aangebracht. Dan wordt het geheel te zwaar voor uw dakconstructie. Laat u adviseren door Fix Dakbedekking over wat het beste is voor uw situatie. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Wij komen graag even langs

Wilt u meer weten over bitumineuze dakbedekking in Arnhem en omstreken? Of andere duurzame oplossingen voor uw dak? Wij komen graag bij u thuis en denken met u mee.

Telefoon: 06 16772481
E-mail: info.fix.dakbedekking@gmail.com

Neem contact met ons op